Onze-Lieve-Vrouwstraat 3-5 2380 Ravels
  014 65 85 63   info@wzc-ravels.be

Werken en leren bij WZC Ravels

Personeel

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers in de functies logistiek, zorg- en verpleegkundigen. U kan ons spontaan een sollicitatiebrief met cv opsturen. Wij houden die goed bij en mailen u op het moment dat er zich een vacature vrijkomt voor jouw specifieke functie. Andere functies (m/v) als animator, kinesitherapeut, ergotherapeut, sociale dienst, administratie komen minder vaak voor.

Bekijk vacatures Spontaan solliciteren

Vrijwilliger

Om onze bewoners een warme thuis te bieden, doen wij beroep op een groot aantal vrijwilligers. Zij bieden steun op verschillende domeinen zoals hulp bij pastorale activiteiten, maaltijdbegeleiding, deelname met bewoners aan activiteiten, wandeling met de bewoners, naai- en verstelwerk van kledij, verzorging van dieren, hulp in de cafetaria, planten verzorgen, enz.

Heden zijn er een 100 tal mensen actief. Een grote groep van vrijwilligers die een hart hebben voor onze ouderen. Zij bezorgen ons en bewoners de 'kers' op de taart van de zorg!

Bekijk vacatures

Stagiairs

Wij bieden stagestudenten de mogelijkheid om mee te werken in ons woonzorgcentrum. Zo creëren we een boeiende leeromgeving om je aangenaam kennis te laten maken met de ouderzorg.  Lees zeker de bijgevoegde studentenbrochure.

Bekijk vacatures