Onze-Lieve-Vrouwstraat 3-5 2380 Ravels
  014 65 85 63   info@wzc-ravels.be

Opstart van de vaccinaties donderdag 14 januari 2021

Ravels, 13 januari 2021– vaccineren van bewoners, medewerkers en vrijwilligers

Vandaag ontvangen we 105 vaccins. Met deze vaccins kunnen alle bewoners van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen worden gevaccineerd. Op donderdag 14 januari zullen 60 bewoners worden gevaccineerd, de overige bewoners worden op zaterdag 16 januari gevaccineerd. Ondertussen is het duidelijk dat uit bijna elk flacon zes in plaats van vijf dosissen kunnen worden gehaald. Dit betekent dat zaterdag ook de eerste personeelsleden worden gevaccineerd. De tweede dosis voor al deze personen zal worden toegediend op donderdag 4 en zaterdag 6 februari.

Vrijdag 22 januari ontvangen we 125 vaccins voor de overige medewerkers, jobstudenten en stagiaires. Deze zullen vanaf zaterdag 23 januari worden toegediend. De tweede dosis voor deze personen ontvangen we op vrijdag 12 februari. Om dezelfde reden als beschreven bij de eerste levering kunnen we met de tweede levering tevens een aantal vrijwilligers vaccineren.

Op deze wijze zijn al onze bewoners, medewerkers en een aantal vrijwilligers midden februari gevaccineerd.

We kijken samen met onze bewoners en medewerkers heel erg uit naar deze vaccinatiemomenten in de overtuiging dat dit de start is van een terugkeer naar het nieuwe normale.

Voor meer informatie kan je terecht bij bob.vandeputte@wzc-ravels.be/0498517532.

Bob Van de Putte                                                                            Filip Spaepen

Algemeen directeur                                                                        Adjunct-directeur

Terug naar overzicht